måndag 28 juni 2010

Sverige-body

Jag väger nu 9 kg och är 73 cm lång! Jag var med mamma på 9 månaders kontroll och träffade min trevlige doktor igen. Inga sprutor denna gången, skönt!
Jag tänkte berätta att jag nu har upptäckt i stort sett hela vår lägenhet. Alla rummen kryper jag i, köket, badrummen... mamma hinner knappt vända ryggen till och vips så är jag i ett annat rum! Jag är snabb och håller mamma i trim, ha ha ... jag försöker gå runt soffbordet och drar mig upp i allt, krukväxter, ugnsluckan, böckerna i bokhyllan. Det är full fart, ska ni tro!

Midsommar firade vi hemma, vi hade över några gäster på midsommarlunch, och jag tyckte det var sååå spännande med nya ansikten! Mamma hade hittat denna fina Sverige-body till mig som jag fick ha på denna svenska dag.

fredag 18 juni 2010

Julia, min kompis

Visst har mamma berättat om min lilla kompis Julia, kinesisk-svensk flicka, som nu är ca 3 månader? Julia var hos oss med sin mamma på lunch för några dagar sedan och jag var sååå nyfiken på den lilla bebisen. Det var spännande att se vad hon gör... jag tänkte visa er henne. Är hon inte söt? Hennes mamma Michelle och min mamma brukar skoja om att hon är min flickvän!!!

torsdag 17 juni 2010

9 månader

Idag fyllde jag 9 månader och min dag sammanföll med kinesiska högtiden Dragon Boat Festival. Pappa jobbade hemifrån idag så vi kunde gå en promenad tillsammans. Det tycker jag är roligt :)Sedan följde jag med mamma & pappa som skulle äta lunch på en restaurang och där tog mamma dessa bilder på mig!

lördag 12 juni 2010

Står och balanserar

Hej! Så här står jag och balanserar mest nuförtiden. Håller mig i olika föremål och sätter mig ned och ställer mig upp. Himla kul! JAg har märkt att de två högtalare som jag älskade, är nu undanplockade, tråkigt. Jag vet att musiken kommer därifrån så jag brukade ställa mig upp och skaka i högtalaren. Inte bra, tycker mamma & pappa, så nu är de väck... Jag har i stället upptäckt dvd-spelaren och den vill jag dra ut från hyllan, med kablar och allt!