tisdag 30 mars 2010

Visit på pappas jobb


Igår åkte jag med mamma till Golden Bell Plaza, där pappas kontor ligger på 23:e våningen. Jag fick lite rundvisning bland alla skrivborden och en del av pappas kollegor hälsade på mig. Det var många nya ansikten - roligt! Sedan gick vi iväg för att mamma & pappa skulle luncha ihop och under tiden satt jag i en barnstol, innan jag slocknade av trötthet på mammas axel. Skönt med en liten siesta!

lördag 27 mars 2010

mitt första möte med mormor & Jonny



Jag glömde ju att berätta att jag träffade min mormor och Jonny för första gången när vi var i Thailand! Mormor och jag hade jättekul ihop, vi lekte och busade mycket! hon har ju glasögon och det är så kul att plocka av dem... haha! Hon passade mig varje dag, ibland mitt på dagen, då mamma gick iväg för att luncha, och ibland på kvällarna när mamma & pappa ville gå ut och äta middag eller ta ett mysigt kvällsdopp i havet. Jag tyckte om att somna med mormor, men det roligaste var att bada med henne i poolen! Här kommer en bild på oss. Jonny gjorde roliga ljud med munnen som jag tyckte om också! Jag får nu vänta i några månader till innan jag kan träffa mormor & Jonny, faster Adela, moster szidi och mina kusiner, farmor och farfar, morfar & Mimi igen ... men tiden går ju fort och snart är det sommar!

måndag 22 mars 2010

6 månader



Förra veckan fyllde jag 6 månader!!! Det var alltså åter igen dags att åka med mamma till sjukhuset för kontroll. Jag väger nu 7,5 kg och är 67,5 cm lång. Jag är riktigt snabb på att rulla runt och kan nu även hasa mig fram på golvet. Jag övar fortfarande på att krypa och har NÄSTAN knäckt koden... men jag lyckas komma dit jag vill och nå mina leksaker i alla fall ;) Min läkare dr.Bristol sa att det nog inte dröjer länge innan jag börjar gå! Jag har starka ben, helt klart, och gillar att träna dem, så vi får se...
Jag älskar att äta fruktpuréer av olika slag och har även smakat kokt morot, som jag tyckte var gott. Äppeljuice är jag riktigt förtjust i så jag får ofta en liten klunk av det också! Här kommer två bilder på mig som togs på min 6-månaders dag!

torsdag 11 mars 2010

Min forsta semesterresa!



Precis pa dagen da jag fyllde 5 manader flog jag med mamma & pappa till Thailand. Min forsta flygtur och utlandsresa! Det var roligt att vara pa flyget och jag fick mycket uppmarksamhet. En av flygvardinnorna bar omkring pa mig, lekte med mig och gav mig en Thai Airways haklapp i present :)
I Thailand har jag badat mycket i varma pooler och jag alskar att plaska!!! Sa nar vi kommer hem till Shanghai kommer mamma att fortsatta ta med mig ned till var egen pool... Jag har umgatts mycket med mormor och Jonny, nya ansikten, alltid lika roligt. Jag har blivit omkringburen av en massa olika servitriser och far alltid en massa uppmarksamhet vart vi an gar - vilket jag alskar! Senaste tiden har inte pappa varit med oss utan jag har fatt titta pa hans bild pa datorskarmen via Skype i stallet. Det ska bli roligt att traffa pappa snart igen! Idag ar dock var sista dag i Phuket. Mamma och jag flyger till Bangkok, sover over dar och imorgon aker vi hem till storstaden! Halsningar, V